Για γκαλερί

Για γκαλερί

Για γκαλερί και χώρους τέχνης και πολιτισμού που: α) αλλάζουν συχνά περιεχόμενο ή και β) επιθυμούν να αξιοποιήσουν τεχνολογικές λύσεις για την εξωστρέφεια των συλλογών τους για μικρά χρονικά διαστήματα, η Comic παρέχει παραμετροποιημένες εφαρμογές. Με δυνατότητες χρέωσης ανά μήνα, εύκολες στη χρήση αλλά χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα. Οι λύσεις για γκαλερί είναι ιδανικές για τις περιπτώσεις που για μικρό χρονικό διάστημα υπάρχει μεγάλη ένταση λειτουργίας (π.χ. σε περίπτωση εκθέσεων). Ενδεικτικές υπηρεσίες – προϊόντα που παρέχει είναι:.

1.     Εικονικό Εκθετήριο : Μια εφαρμογή που επιτρέπει την υποδοχή δισδιάστατων και τρισδιάστατων αντικειμένων και την ανάρτησή τους σε εικονικό δωμάτιο το οποίο δημιουργεί και διαμορφώνει η γκαλερί. Από ένα καμβά εικονικών εκθέσεων επιλέγεται αυτό που ταιριάζει αισθητικά στις ανάγκες σας και πραγματοποιούνται μικρές παραμετροποιήσεις. Με εύκολο και χρηστικό τρόπο τοποθετούνται τα εκθέματα, τα οποία και μπορείτε να διαμορφώνετε ή να αλλάζετε όσο συχνά θέλετε. Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μικρό χρονικό διάστημα (.π.χ. για έναν μήνα που διαρκεί μία συγκεκριμένη έκθεση) ή για μεσαία και μεγάλα χρονικά διαστήματα.

2.     Ιστοσελίδες ανάδειξης πολιτιστικού υλικού: Δυνατότητες δημιουργίας και φιλοξενίας ιστοσελίδας υψηλής αισθητικής, αναβαθμισμένων υπηρεσιών και πολλαπλών δυνατοτήτων, συμβατών με τις ως άνω προσφερόμενες υπηρεσίες.